Tuinontwerp

Exclusief tuinontwerp


Een tuin aanleggen is altijd maatwerk. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en komen graag langs om uw verwachtingen en noden te bespreken.


We werken een - met de hand getekend - tuinontwerp uit, dus zeker geen copy paste computerdesign maar creatief tekenwerk. 
We stappen bij het ontwerp af van het idee dat de natuur beheerst moet worden door de mens. 


Bij ons vind je geen symmetrie en evenwicht. Evenmin grote, strak rechthoekige gazons, die omboord zijn met bloemperkjes of afgebakend met haagjes, zodat ze eilandjes vormen. Verharding proberen we zoveel mogelijk te vermijden, omdat dit allemaal voor weinig beleving zorgt. 
Wij benadrukken de dieptezichten en zorgen voor verrassende doorkijkjes. In feite laten wij de natuur zoveel mogelijk haar gang gaan en scheppen wij enkel orde in de wanorde. In plaats van gemillimeterde groene vlakken werken wij, onder andere, met ongemaaide gazons en hogere grassen. Dat ziet er ongedwongen uit en is tegelijk beter aangepast aan het huidige klimaat. 


Wat struiken betreft, opteren we meestal voor grote exemplaren, liefst in organische vormen. En zeker niet teveel. We willen namelijk dat je te allen tijde, vanbinnen in je woning net zo goed als vanop het terras, de seizoenen, de vogels en de insecten kunt waarnemen.
 Alles speelt zich af vlak voor je neus. Daardoor krijg je ook echt het gevoel dat je tuin leeft. Eigenlijk is dat tuinarchitectuur in alle eenvoud. En dat is maar goed zo. 
Want weinig tuinmannen reiken qua design zelfs maar tot aan de enkels van Moeder Natuur.”


Contact

Schotelstraat 49 3500 Hasselt info@theenglishgarden.be 0478 72 77 22 0494 16 48 34

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons! Onze realisaties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x