Onze aanpak

Peter Maris ontwerpt en creëert tuinen vanuit een passie voor de natuur, vormen en bomen. 

Peter schoolde zich enkele jaren geleden om van bakker tot tuinaanlegger en zag er een uitdaging in. Hij maakte van zijn passie zijn beroep.

Waarom kiezen voor The English Garden?

“Een tuin moet niet perfect aangelegd zijn. Wij kiezen voor een duurzame tuin. We mulchen het gras, laten op plekken het gras ook hoger staan, wat goed is voor insecten.

 “Ik hou van gecontroleerde slordigheid. Aan een tuin mag je niet zien dat het een nieuwe tuin is. Ik laat het gras rond de bomen wat langer. Zo lijkt de tuin natuurlijker. Te vaak willen mensen alles mooi geknipt en de witte steentjes moeten we elk jaar bleken. Van een duurzame tuin is weinig sprake.” Ik wil hier graag verandering in brengen.

 “We zoeken voor  klanten naar bomen en struiken met een verhaal. Veel bomen in de tuin maakt de tuin zoveel mooier en sfeervoller. Mensen denken vaak dat dit niet kan, of niet mooi is. Natuurlijk wel, maar je moet wel lagen creëren door hogere bomen en struiken af te wisselen. Je moet ook niet voor teveel verschillende soorten kiezen om de rust te behouden.


Contact

Schotelstraat 49 3500 Hasselt info@theenglishgarden.be 0478 72 77 22 0494 16 48 34

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons! Onze realisaties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x